KEZDŐLAP: Rólunk
A+ R A-

Rólunk

Szervereink és irodánk Magyarországon, Budapesten a Victor Hugo utca 18-22. sz. alatt található (BIX központ). Gyors, megbízható rendszerünk (Cpanel/WM) és ügyfélszolgálatunk elősegíti a zökkenőmentes üzemeltetést.
Minőségi szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal szeretnénk új és már meglévő ügyfeleinket hozzá segíteni a sikeres webmegjelenéshez minden téren a weblapok elkészítésén át a weboldalak tárolásáig, szerver bérlésen át.

Indítsa be ma internetes üzletét!

Miért jött létre a Pontkom?
A válasz egyszerű. Próbált már a hazai piacon vásárolni minőségi szolgáltatást, alacsony áron? Ha igen, akkor tudja, hogy mivel kellett szembenéznie. A Pontkom Bt. - felismerve az interneten megjelenni kívánó emberek, cégek problémáját - megalakította saját webtárhely, szerver bérlés szolgáltatását (2005).
2008.-ban cégünk átalakult. Az új cég: Intec Online Kft.

Itt az idő, hogy váltson!

Mindig megújuló akciós ajánlatokkal kívánjuk elérhetőbbé, kényelmesebbé tenni szerver bérlés ajánlatainkat.

Legyen Ön és cége sikeres velünk!

Miért sikeres a Pontkom?
Mert jól szervezett a cégünk! Főleg külsős cégekkel dolgozunk. Mert nem jelent gondot, hogy a technikai hátteret folyamatosan bővítsük, amiből Ön csak annyit vesz észre, hogy weboldalainak folyamatos elérése van, és látogatottsága növekedésével a szerverünk nem lassul.
Mert ügyfeleink sikeresek, ami nekünk is sikert jelent!

Miért válassza a Pontkom-ot?

Mi arra építettük ezt a vállalkozást, hogy az Ön üzleti vállalkozásának megfelelő technikai hátteret biztosítsunk. Legfontosabb számunkra a minőség, az ár, a szolgáltatás és az ügyfél elégedettsége.
Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk.